Aanleg park CasPoMor Paddepoel van start

Gisteren, 7 december, is begonnen met de aanleg van twee parken tussen de flats in de Groninger wijk Paddepoel.  De voor u bekende parkeerplekken worden ingeleverd voor GROEN, een lang gekoesterde wens die die met de bewoners en Co-creatie wordt gerealiseerd daar waar Lefier het in verleden in samenwerking niet heeft kunnen of willen realiseren.

Inmiddels is de asfaltlaag verwijderd en in men vandaag bezig te trottoir tegels te verwijderen. Reden dat fietsers even moeten om fietsen via de Morgenster- of de Zonnelaan.

Met de bewoners worden de schatvoorstellen verder uitgewerkt waar voor zover we geïnformeerd zijn begin volgend jaar met de uitvoering van start wordt gegaan. Eindelijk een verfrissing in het groen wat Paddepoel zeker nodig heeft en waar de vele bewoners van de 552 eenheden zeker van gaan genieten. 

Het parkeren van auto’s komt steeds meer onder druk te staan, zeker nu er ook sprake is van de invoering van betaald parkeren en het afnemend aantal door de herinrichting. Ons is verzekerd dat bij de inrichting van het park wel degelijk rekening gehouden wordt met voetgangers en fietsers.

 

We kijken uit naar het resultaat en als we de schetsen  in de wijkkrant erop naslaan wordt het zeker een succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.