Bedrijfsleven en politiek Groningen met elkaar in gesprek

Bedrijvenverenigingen VBNO, VBZO en VBGW organiseren ledenbijeenkomst in het Infoversum met spreker o.a. burgemeester Peter den Oudsten
groningen-oosterparkwijk-infoversum-vrijdemalaan-1

De Groninger bedrijvenverenigingen VBZO, VBNO en VBGW organiseren een gezamenlijke ledenbijeenkomst in het Infoversum op dinsdag 22 september 2015. Tijdens deze avond zal onder andere burgemeester Peter den Oudsten van Groningen een toespraak houden over de verbinding en samenwerking tussen het bedrijfsleven en de politiek in Groningen. De bedrijvenverenigingen organiseren deze avond mede in het kader van het Economisch Convenant dat is gesloten tussen gemeente en Groninger bedrijfsleven.

Samenwerking
Samenwerking tussen ondernemers onderling, maar ook met de politiek is een belangrijk thema deze avond. Naast burgemeester Peter den Oudsten zal ook de oud-voorzitter van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Jacob Emmelkamp, spreken over het belang van plezier in samenwerking. ‘Als ondernemer ben je in de eerste plaats gericht op je product of dienst. Onderlinge contacten en een goede samenwerking met de politiek zijn echter onmisbaar voor succes. Wij bieden onze leden graag deze mogelijkheid om aan beide te werken, ook nog eens op een unieke locatie!’, aldus Henk Bos, voorzitter van bedrijvenvereniging VBZO.

Programma
De avond start met een ontvangst in het Infoversum om 17.30 uur. Als eerste spreker treedt burgemeester Peter den Oudsten op, gevolgd door Jacob Emmelkamp. Daarna zal de directeur van het Infoversum, Marc Winters, een toelichting op de bijzondere locatie geven. De aanwezigen kunnen vervolgens een 3D film in de dome van het Infoversum bekijken. Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *