Bernlef Zorg Thuis tussen de paasboodschappen

Als je als organisatie een missie hebt dan wil je dat delen met héél de wereld. Sinds kort bied Bernlef in de Groninger wijk Paddepoel Zorg Thuis aan. Reden om deze activiteiten onder de aandacht te brengen onder de bevolking.

groningen-paddepoel-bernlef-zorg thuis in actie spar zonnelaan-4

Zo troffen we vanmorgen medewerkers van Bernlef aan bij de supermarkt SparOmlo aan de Zonnelaan, waar men de nieuwe dienstverlening middels  een folder Bernlef Zorg ThuisVertrouwd en dichtbij overhandigde aan de potentiele doelgroep en geïnteresseerden.

 

Nu we allen langer thuis moeten wonen bij het ouder worden is het belangrijk te weten dat Bernlef Zorg Thuis samen met haar cliënten zorgen voor ons welzijn.  U bent ziek en heeft verzorging nodig. Er zijn problemen door beginnende dementie en u zoekt begeleiding. Samen zorgt Bernlef Zorg Thuis om zolang mogelijk in onze eigen omgeving te kunnen blijven leven.

Leuk is te horen dat de medewerkers laten weten dat mensen kunnen rekenen op professionele hulp. Respect en aandacht zijn de uitgangspunten in de ondersteuning die wordt gegeven, en de medewerkers zijn altijd dichtbij. Zij zijn verbonden aan Bernlef, het woonzorgcentrum in het hart van de wijk Paddepoel en bij ons in de buurt.

Morgen ontvangen de  medewerkers u graag bij SparOmlo vanaf de klok van 11.00 uur. Wilt u meer weten? Bernlef is zeven dagen per week bereikbaar via de receptie, telefoon: 050-575 22 22. U kunt ook mailen: bernlefreceptie@lentis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.