Grootste overdekte winkelcentrum ontdekt FOCUSPADDEPOEL

Een historisch  moment vandaag. Het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel, heeft een twitter account en wij verwelkomen deze volger in het bijzonder.

Het winkelcentrum staat regelmatig centraal in het geven van onze nieuwsberichten. Een winkelcentrum welke hard op weg is haar regiofunctie terug te winnen en met succes. Er is sprake van een verhoging van het bezoekersaantal wat reden is de kinderen, en morgen de laatste keer, te trakteren op een ijsco. De binnenstad van Groningen, met haar vele leegstaande panden, raakt steeds meer uit beeld als het gaat om te shoppen. Shoppen doe je op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Shoppen is een sociale bezigheid bij jongeren en dat is merkbaar en dat niet alleen, steeds meer studenten vinden dit mooie winkelcentrum, gelegen in de nabijheid van Gronings grootse studiecomplex, Zernike.

Nu nog WIFI en dat is het helemaal compleet.Vanaf oktober streven we naar wekelijks een interview met één van de ondernemers van dit winkelcentrum.

Een impressie van dit winkelcentrum:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.