Harddrugs en geld in beslag genomen aan Gedempte Zuiderdiep

drugsanneDe politie heeft vanochtend bij een inval in een woning aan het Gedempte Zuiderdiep een hoeveelheid harddrugs en geld in beslag genomen. De bewoner was tijdens de inval niet thuis. Hij zal op een later tijdstip als verdachte worden gehoord.

Bij Meld Misdaad Anoniem was een anonieme tip binnen gekomen dat vanuit de woning in drugs werd gehandeld. Reden voor agenten van het team afpakken en verdovende middelen om een nader onderzoek in te stellen. Donderdagochtend werd besloten om een inval te doen. Eenmaal in de woning bleek de bewoner niet thuis te zijn. Wel zagen agenten allerlei soorten drugs liggen.

Met behulp van een drugshond werd vervolgens de woning grondig doorzocht. Daarbij werden meer dan honderd pillen, vermoedelijk XTC en tientallen grammen met wit poeder, vermoedelijk harddrugs, aangetroffen. Ook vonden de agenten een grote som contact geld en administratie. Dit alles werd dan ook in beslag genomen. De bewoner zal op een later tijdstip als verdachte worden gehoord. Tegen hem wordt dan proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Politie Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *