Jamin Paddepoel nieuwe eigenaar en klaar voor Sint Martinus

Per 1 oktober 2012 kent Jamin op het grootste winkelcentrum van Paddepoel een nieuwe eigenaar.  Spijtig genoeg was het ons niet bekend dat de vorige eigenaren Henny en Lammerts van Weerden na ruim 40 jaar, met pensioen gegaan waren. Bij deze; bedankt voor jullie gastvrijheid en nu genieten!

Hans Gestel is de nieuwe eigenaar. Hans had een missie om voor zichzelf te willen beginnen, en dit was zo’n gelegenheid die zich voor deed. Hans heeft zijn sporen achtergelaten bij de benzinepompen,  weet wat klantvriendelijkheid betekent. Zoals op de foto te zien is, treed Hans de toekomst positief tegemoet, zeker in deze crisistijd.

Al jaren is zij, en dan hebben wij het over Marieke Pijpker, het bekende gezicht van Jamin. Al weer vijf jaar werkzaam op het winkelcentrum Paddepoel, maar velen onder ons zullen haar nog herinneren van de Jamin vestiging in de Herestraat in het centrum van Groningen. Marieke werkt al vanaf haar 18e bij Jamin.

Ze zijn weer klaar voor de komende festiviteiten. 11 november Sint Martinus en 5 december Goed Heiligman. Een ruim aanbod aan snoep en suikergoed, iets om niet te vergeten.

Hans en Marieke een fijne tijd gewenst! en doe de groeten aan Henny en Lammert van Weerden!

1 gedachte op “Jamin Paddepoel nieuwe eigenaar en klaar voor Sint Martinus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.