Activiteiten Bernlef stimuleren participatie

groningen-paddepoel-antaresstraat-bernlef-najaarsmarkt-11

Mw. Martje de Groot 102 jaar ontvangt haar prijs

Vandaag, vrijdag 7 november, vond een grote braderie en rommelmarkt plaats in woon-zorgcentrum Bernlef in Paddepoel. Alle bezuinigingen in de zorg treft ook de activiteitencommissie in Bernlef. Reden om de opbrengst van deze dag toe te voegen aan het budget van volgend jaar. Ondernemers in Paddepoel stelden daarom vele prijzen beschikbaar die tijdens de verloting werden uitgereikt. En dat was voor velen een verrassing wat ze gewonnen hadden.

Vele wijkbewoners bezochten deze braderie en rommelmarkt om de activiteitencommissie een hart onder de riem te steken zodat zij ook volgend jaar weer een aantal artiesten kunnen uitnodigen voor een gezellige zondagmiddag waar zo’n behoefte aan is.

Ook het restaurant liet weer eens zien welke lekkere dingen je kunt eten in het restaurant. Een restaurant, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de omwonenden. Bernlef streeft na participatie met de wijk. De zondagmiddagen, het restaurant en andere nevenactiviteiten stimuleren deze participatie. Samen op weg naar morgen om met elkaar zorg te bieden in de wijk en waar nog veel werk aan de winkel is met de veranderende zorg.

Eén gedachte over “Activiteiten Bernlef stimuleren participatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *