Nederland-Mexico op megascherm Grote Markt

groningen-centrum-grote markt-oranje-1FamilieFeest voor alle voetballiefhebbers

Zondag 29 juni is de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Mexico op een megascherm te zien op de Grote Markt. Burgemeester Vreeman heeft daar vandaag zijn goedkeuring aan gegeven. De burgemeester gaat er van uit dat Stadjers er een mooi voetbalfeest van maken.

wk voetbal-1Een aantal horeca-ondernemers aan de zuidzijde van de Grote Markt, verenigd in de Horeca Combinatie Groningen, neemt het initiatief om komende zondag een mooi gratis toegankelijk voetbalfeest te organiseren op de Grote Markt.

De Grote Markt wordt een afgesloten evenemententerrein waar 4.000 bezoekers welkom zijn. Het tv-scherm komt voor het Stadhuis. De organisatoren zorgen voor beveiliging en toegang. Dit om grip te houden op het aantal bezoekers. Er worden veel mensen verwacht, dus is het advies: Kom op tijd, want vol is vol.

Het evenemententerrein op de Grote Markt is vanaf 15.00 uur open voor publiek tot een uur na de wedstrijd. De  organisatoren hebben een feest voor ogen in de sfeer van Holland House. In samenwerking met de gemeente worden extra fietsenrekken geplaatst op de Vismarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *