Petrus Campersingel krijgt nieuw asfalt tussen 12 en 25 augustus

groningen-petrus campussingelVanaf maandag 12 augustus tot en met zondag 25 augustus 2013 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de rijbaan en parkeerstrook van de Petrus Campersingel.

 

Het gedeelte tussen de Petrus Campersingel 115a tot en met een gedeelte van de S.S. Rosensteinlaan tot aan nummer 16a zal in verband daarmee voor al het doorgaande en bestemmingsverkeer worden afgesloten, met uitzondering van fietsverkeer.

Verkeerslussen
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het bestaande asfalt en vervolgens aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en belijning. Daarnaast zullen ook de parkeerstroken aan de westzijde van de Petrus Campersingel worden herstraat. Ook komen  er nieuwe verkeerslussen in het asfalt ten behoeve van de verkeersregelinstallatie op de kruising met het Hanzeplein.

Overlast
De werkzaamheden vinden iedere dag plaats van 7.00 uur ’s morgens tot ongeveer 18.00 uur ’s avonds. Ook in het weekend zullen de werkzaamheden op dezelfde uren  doorgaan. Dit alles om de uitvoering van de werkzaamheden en dus ook de overlast zo kort mogelijk te houden.

Alternatief
Parkeervergunninghouders kunnen hun auto parkeren in een van de achterliggende straten in de Oosterpark-wijk. Als alternatief  biedt de gemeente deze vergunninghouders aan om in deze periode hun auto kosteloos te stallen in de parkeergarage Damsterdiep.

Omleidingsroutes
Gele borden geven de omleidingsroutes aan: automobilisten kunnen het beste via Damsterdiep-Schuitendiep of via Damsterdiep-Zaagmuldersweg-Th. Á Thuessinklaan hun weg vervolgen.

Bron: Gemeente Groningen
Foto: Google Streetview

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *