Provincie draagt bij aan landelijke Intocht Sinterklaas en Winterwelvaart

De Koninklijke Vereniging voor Volksvermaken krijgt 35.000,- euro voor de landelijke intocht van Sinterklaas in 2013. Stichting Samenwerkende Nautische Groningen (SNOG) ontvangt 22.500,- euro voor Winterwelvaart 2013 van de Provincie Groningen.

sinterklaas_groningen-0927Intocht van Sinterklaas

Op zaterdag 16 november vindt de landelijke intocht van Sinterklaas in Groningen plaats. Rondom de intocht worden verschillende activiteiten op diverse pleinen in de stad georganiseerd. De Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken organiseert dit evenement in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen, Marketing Groningen, de Groningen City Club en de NTR.

 

Winterwelvaart

groningen centrum winterwelvaart 2010 (6 van 6)

Stichting Samenwerkende Nautische Organisaties Groningen organiseert voor de zevende keer Winterwelvaart op 21, 22 en 23 december 2013. Ongeveer twintig oude charterschepen meren aan bij de Hoge en Lage der Aa. Tijdens het evenement  is er muziek, theater, beeldende kunst, film en een kerstmarkt op de kades. In de voorafgaande weken wordt er een speciaal regioprogramma georganiseerd. Winterwelvaart is gratis toegankelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.