Repair cafe in Bernlef

groningen-paddepoel-antaresstraat-bernlef-repair cafe-2Repair cafe op zaterdag 19 september in Bernlef aan de Antaresstraat in Paddepoel. Dit landelijke initiatief biedt de mogelijkheid aan wijkbewoners om hun kapotte goederen te laten repareren door een van de gespecialiseerde vrijwilligers. 

Het repaircafe is gratis toegankelijk en draait om het (samen) repareren. De enthousiaste vrijwilligers beschikken over gereedschap om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Over onderdelen beschikken we helaas niet, maar mocht u zelf het te vervangen onderdeel hebben kunt u dat meenemen. (bijvoorbeeld een remkabeltje van een fiets o.i.d.) Verder kunt u terecht bij een van onze computerexperts met vragen over uw computer, tablet of laptop. Heeft u een oud kledingstuk of tas waar u iets anders mee wilt? Ons “pimp”team knapt het op tot een leuk nieuw resultaat!

Op deze manier werken we mee aan een duurzame samenleving. Spullen worden langer gebruikt en kennis over reparaties wordt weer overgedragen aan anderen. Wie niets te repareren heeft maar wel nieuwsgierig is kan ook gewoon langs komen voor een kop koffie en ander wijkbewoners ontmoeten!

Het repaircafe is geopend op zaterdag 19 september om 11.00 uur en zal tot 14.30 uur duren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *