Ring Oost kent vanaf 18 augustus nieuwe situatie

groningen-oosterlijke ringweg-1Doorgaand verkeer op de Oostelijke Ringweg rijdt vanaf maandag 18 augustus aan de Ulgersmaborg-zijde van de Oostelijke Ring. Het verkeer kan dan weer vanuit de richting Bedum het bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord (tegenover Kardinge) oprijden. Voor verkeer vanuit de richting Hoogezand is dat nog niet mogelijk.

De afgelopen weken heeft het verkeer aan de Kardinge-zijde van de Oostelijke Ringweg gereden. De verwachting is dat komende zondag het verkeer ‘wordt omgezet’ naar de Ulgersmaborgzijde.

Afrondende werkzaamheden
Na het inrijden van het nieuwe viaduct bij Kardinge vorige maand zijn de afrondende werkzaamheden in volle gang. Ook in de bouwvakperiode is de aannemer voortvarend aan het werk geweest. De aansluitingen vanaf de Oostelijke Ringweg op de rotonde aan de Ulgersmaborg-zijde zijn nu nagenoeg klaar. De komende weken wordt vooral weer aan de Kardingezijde gewerkt.

Omleidingsroute
De werkzaamheden duren tot begin oktober. Afslaand  erkeer vanaf de OostelijkeRingweg dat vanuit de richting Hoogezand komt – met bestemming Kardinge en/of Ulgersmaborg-Noord – moet tot die tijd een omleidingsroute volgen via Lewenborg.

De werkzaamheden zijn te volgen via de webcam Kardinge op de homepage van www.ringgroningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *