Star Wars in actie voor het goede doel op winkelcentrum Paddepoel

nederland 2016, groningen, paddepoel, winkelcentrum, samen sterk verder

links tineke kingma, initiator stichting samen sterker verder

Vanmiddag, 30 januari, een actie voor het goede doel Samen Sterker Verder, op het winkelcentrum in Paddepoel. Initiator Tineke Kingma uit Zuidhorn is verheugd dat haar Stichting de mogelijkheid geboden wordt het onderwerp van tegenslag in ons leven onder het winkelend publiek kenbaar te maken. De gevolgen van een ongeval, ziektes zet je hele leven op de kop en dat willen we met lotgenoten delen, ervaringen en handigheidjes delen. En dat niet alleen, het geeft inspiratie om samen met naasten door te knokken in wat nog wel kan. Gezond zijn lijkt zo vanzelfsprekend maar wat als je iets overkomt. Hoor je er nog bij?

Ter gelegenheid van het goede doel waren deze middag de Dutch Garrison aanwezig. Samen met de stichting werd er geld opgehaald voor goede doelen in hun bijzondere kostuums. Zij doen dit vrijwillig en alles in het teken van voor onder anderen zieke kinderen. Voor sommige kinderen een beetje spannend om op de foto te gaan maar voor velen een mooie gelegenheid even het bezoek van Star Wars vast te leggen.

Alle foto’s van de middag: klik hier

De voetbaltafel met de handtekeningen van de FC Groningen spelers werd verkocht voor € 75,00 aan de hoogste bieder, de eigenaar van Fleurop. Deze stelde de tafel direct weer beschikbaar aan de stichting en krijgt een plaatsje in hotel Aduard. Wie weet wordt deze tafel voor een hoger bedrag doorverkocht. Naast de voetbaltafel zijn veertig mensen gelukkig gemaakt met een bioscoopkaartje die beschikbaar waren gesteld door Kinopolis bioscoop in Groningen. Een geslaagde middag en een mooie opbrengst ter ondersteuning van het goede doel.

Een verhaal over Tineke: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *