Start verhuur woningen Noorderkroonstraat Paddepoel

paddepoel-noorderkroonstraat-nieuwbouw-3
Er wordt druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de nieuwbouw aan de Noorderkroonstraat. Verspreid over drie velden realiseert Lefier hier samen met aannemer Nijhuis 32 ruime eengezinswoningen en 18 appartementen met lift. Vanaf 28 maart 2014 start Lefier met de verhuur van de woningen.

paddepoel-noorderkroonstraat-nieuwbouw-4Doorstroming
De eerste toewijzing van de woningen gebeurt door Lefier. Elza Bulstra, projectleider bij Lefier: “De woningen zijn met name bedoeld om de doorstroming in de wijk te bevorderen. Huurders van Lefier die in Paddepoel wonen, hebben dan ook onder bepaalde voorwaarden voorrang boven andere belangstellenden.” Alle huurders van Lefier in Paddepoel ontvangen daarom op vrijdag 28 maart een kaartje in de brievenbus om hen te attenderen op het feit dat de verhuurcampagne is gestart. Op de website van Lefier staat alle informatie over de woningen, zoals plattegronden, voorwaarden, huurprijzen en het inschrijfformulier.

paddepoel-noorderkroonstraat-nieuwbouw-2Huurders van Lefier en natuurlijk ook andere belangstellenden kunnen zich tot en met 25 april aanstaande inschrijven. Na die datum worden de woningen door Lefier toegewezen.
Als alles naar verwachting gaat, zijn de eerste woningen na de zomervakantie gereed.

paddepoel-noorderkroonstraat-nieuwbouw-1Naar verwachting zijn eind oktober alle woningen opgeleverd. Voor meer informatie over de woningen kunt u kijken op: www.lefier.nl/noorderkroonstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *