Vele prijzen te winnen op winkelcentrum Paddepoel voor jeugdopleiding FC Groningen

sportIn de maand december ontvangen bezoekers aan het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel, bij een aankoop in één van de meer dan 80 winkels een kraslot. Met dit kraslot maken zij gratis kans op mooie prijzen waaronder € 1.000,- cash, een LED tv of diverse FC Groningen prijzen. De winnaars ontvangen de prijzen bij de FC Groningen Fandag op zaterdag 23 januari in winkelcentrum Paddepoel in aanwezigheid van de selectie van FC Groningen.Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Winkelcentrum Paddepoel, VriendenLoterij en FC Groningen. Met de Vriendenloterij heeft FC Groningen reeds een samenwerking. De jeugdopleiding van FC Groningen wordt namelijk al jaren gesteund door de VriendenLoterij. Een mooie win-winsituatie voor de fans van FC Groningen die elke maand mee spelen voor tienduizenden prijzen en die direct de jeugdopleiding van FC Groningen steunen. Door deze steun kunnen jonge talenten zich verder ontwikkelen tot toekomstige eerste-elftalspelers. Arjen Robben, de gebroeders Koeman en Leandro Bacuna zijn hier de sprekende voorbeelden van.

Niet alleen de jeugdafdeling heeft hier profijt van, ook de supporters die meespelen maken elke maand kans op vele prijzen oplopend tot €100.000. Daarnaast verloot de VriendenLoterij elk seizoen FC Groningen seizoenkaarten, wedstrijdkaarten, ‘meet and greets’ en exclusieve VIP-stoelen. Uiteraard win je niet alleen, maar met je vrienden!

Decembermaand cadeaumaand: koop ze in Winkelcentrum Paddepoel
Winkelcentrum Paddepoel is het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen met meer dan 80 winkels onder één dak en 1,5 uur gratis parkeren en elke donderdag koopavond. Kortom hét adres voor uw boodschappen en om gezellig te winkelen. En gratis kans op mooie prijzen!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.