Ver of dichtbij op vakantie | Reizigersvaccinaties op Groninger Airport Eelde

kunstBinnenkort op vakantie?  Kom zaterdag 14 juni van 10:00 tot 16:00 uur naar Groningen Airport Eelde! De drie noordelijke GGD’en organiseren dan de dag van de reizigersvaccinatie.

Zaterdag 14 juni is de dag van de reizigersvaccinatie op Groningen Airport Eelde. Iedereen kan zaterdag vanaf 10:00 tot en met 16:00 uur terecht voor een vaccinatie én een persoonlijk advies van de GGD.

nederland 2014, eelde paterswolde, luchthaven,Of u nu ver of dichtbij op vakantie gaat, alleen of met vrienden of  familie: u bent deze dag welkom in de aankomst- en vertrekhal van vliegveld Eelde. Als u deze dag komt voor vaccinaties of advies, dan krijgt u korting op het consult. De dag wordt georganiseerd door de reizigersadviseurs van de drie noordelijke GGD ‘en. U kunt er dus op vertrouwen dat u een deskundig advies krijgt en met de juiste inentingen op reis gaat.

Zorgeloos op vakantie ook dichtbij

De praktijk leert dat reizigers nog te vaak onvoldoende beschermd op reis gaan. Ook voor bestemmingen op slechts enkele uren vliegen, zoals Turkije, Kroatië en Egypte worden vaccinaties aanbevolen. Inentingen voor deze bestemmingen zijn niet altijd verplicht, maar worden wél sterk aangeraden. Want ook op betrekkelijk korte afstand van Nederland kunnen reizigers hepatitis A (geelzucht), difterie, tetanus en polio oplopen. Met vaccinatie en nuttige tips kunt u zorgeloos op vakantie en voorkomt u  dat u één van deze ziektes mee terug neemt naar Nederland. Meer informatie is te vinden op de website van GGD Groningen.

Kom gerust langs

Tijdens de dag voor de reizigersvaccinatie kunt u bij de reizigersadviseurs van de GGD terecht voor alle verplichte en aanbevolen inentingen. De reizigersadviseurs geven u vrijblijvend deskundig advies, toegespitst op uw bestemming en persoonlijke situatie.

De reizigersadviseurs zijn duidelijk herkenbaar en zijn in aankomst- en vertrekhal aanwezig. Neemt u een geldig legitimatiebewijs, verzekeringspas, reisgegevens en eventuele vaccinatiebewijzen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *