Wie helpt TuinindeStad met een busje voor Werk-eet en zing

transport, auto'sZoals we allemaal weten gaat TuinindeStad verbouwen en daarvoor hebben ze transport nodig, want er is sprake van een klein obstakel: de bus van de Tuin is kaduuk en voorlopig onder zeil op Intensive Care. En u begrijpt het al, er dreigt vertraging te ontstaan. Wie helpt voor het beschikbaar stellen voor een transportbus!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuinindestadgroningen-vinkhuizen-volkstuinen-compost--17 heeft een aantal zomerhuisjes op de kop getikt in Zuidlaren. De huisjes dienen als tijdelijke huisvesting om de herfst en winter te kunnen overbruggen. Zorgen dat activiteiten kunnen doorlopen en broeihol voor de toekomst.

De herbestemming van de huisjes is ook weer een activiteit op zich. Onder de noemer ‘werk, eet en zing’ willen we elke ochtend tegen half 10 in de bus vertrekken naar Zuidlaren om daar te gaan slopen. De huisjes vervolgens in onderdelen naar Groningen transporteren, om ze daar weer op te bouwen. Tegen zessen aan tafel voor de gestampte pot of geconfijte fazant, moe maar voldaan vervolgens huiswaarts onder de dekens. Volgende dag idem, tot de klus geklaard is.

Klein obstakel: de bus van de Tuin is kaduuk en voorlopig onder zeil op Intensive Care.

Vraag dus of iemand tijdelijk een bus te leen heeft, waarmee we naar de bouwplaats kunnen en het gezang kan worden ingezet:  Berend Botje ging uit varen, met zijn …..etc.

Nb. Hoeft niet gratis, wel lowbudget.

Voor aanbod en vragen:
Frans Kerver
06 51 96 24 63
Tuinindestad@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *