Winkelcentrum Paddepoel betrekt studenten bij acties

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum, pizza domino en subway actie, dierenriemstraat

Vanmiddag, 10 september, de generale van de twee leuke acties bedacht door Medische Faculteitsvereniging (M.F.V.) Panacea. Studenten betrekken bij hun woonomgeving is één van de speerpunten van het winkelcentrum en daar zijn zij vanmiddag zeker in geslaagd.

De eerste actie die de studenten hadden bedacht was een recept voor het nieuwste Subway broodje. Alle foto’s van deze middag: klik hier

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum, pizza domino en subway actie, dierenriemstraat

Subway zit aan de Zonnelaan en heeft een groot assortiment waar de student op weg naar het college, vaak gebruik van maakt. Het publiek mocht de tien verschillende soorten proeven en waarderen.

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum, pizza domino en subway actie, dierenriemstraatEsme Aveskamp werd de winnares met een chees oregano broodsoort; een broodje met pepperoni, jonge kaas, tomaat en honingmosterdsaus. Het broodje draagt een jaar lang het PanIC broodje. Esme mag een jaar lang per week gratis een broodje nuttigen.

 

De tweede actie was Wie eet de meeste pizza’s. Domino Pizza aan de Zonnelaan is inmiddels een bekend adres voor bewoners en studenten. Kwalitatief goede pizza’s en voordelig! Twaalf studenten kregen een kwartier de tijd zoveel mogelijk pizza’s te nuttigen.

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum, pizza domino en subway actie, dierenriemstraatDe winnaar, Claud van Ooijen, consumeerde bijna vier pizza’s en kan nu wekelijks gratis een pizza halen bij Domino Pizza.

Leuk om waar te nemen dat het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel, haar leefomgeving steeds meer betrekt bij de aktiviteiten!

De Medische Faculteitsvereniging (M.F.V.) Panacea zag op 20 augustus 1987 het levenslicht en bestaat dus inmiddels al meer dan 25 jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.