Winkelcentrum Paddepoel toe aan een digitale bestelsite?

De winkels zijn dicht en de verleiding om kerstinkopen te doen bij grote webwinkels neemt alleen maar toe. En dat is een strop voor vele lokale winkels. Het centrum van Groningen kent inmiddels een site warenhuis.groningen.nl.
Op het winkelcentrum Paddepoel zien we dat vele ondernemers acties op sociale media ontwikkelen om hun klanten tijdens de lock-down ten dienste te kunnen zijn, immers koop lokaal is een steun in de rug voor hen die er zo onder moeten leiden.

Mogelijk een nieuwe ontwikkeling om een digitale bestelsite te organiseren met afhaal- en bezorgmogelijkheid. En niet zo als nu ieder voor zich. Mee gaan met een ontwikkeling die ons inziens niet meer is te stoppen zeker nu de aanwas van haar inwoners in de wijk vele male grote is en gaat worden door alle nieuwbouw en de verjonging van de wijk en het winkelcentrum ook op een andere wijze haar dienstverlening kan presenteren. 

Op het winkelcentrum zijn de niet essentiële winkels gesloten t/m 19 januari. De winkels die open zijn is een momentopname. Er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Dit alles kunt u nalezen op de site en doet u mee, koop lokaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.