Vijfde Walfridusvoettocht Bedum

walfridusvoettocht-1Wandelen met Walfridus in het oudste Cultuurlandschap van West-Europa !

Tot 2013 werd elk jaar op de eerste zaterdag van september de Walfridusvoettocht gehouden. Vorig jaar vond er helaas geen Walfridusvoettocht plaats. Op 5 september aanstaande wordt de Walfridusvoettocht opnieuw gehouden.

Op de eerste zaterdag van september kunt u meewandelen in een wandeltocht van circa 15 of 30 kilometer. Het centrale punt zal steeds de Walfriduskerk in het centrum van Bedum zijn. Vandaar dat de naam Walfridusvoettocht gehandhaafd blijft. De splitsing zal dit jaar in Zuidwolde plaatsvinden en uiteindelijk gaan via de Wolddijk weer richting Bedum met als eindpunt de Walfriduskerk Bedum.

Walfridusvoettocht gaat uitgroeien tot een 24 uurs evenement !
Het doel is om in toekomst de Walfridusvoettocht uit te laten groeien tot een 24 uurs evenement. Daarbij worden de eerder gelopen voettochtten samengevoegd. Er bestaat dan de mogelijkheid om 3 tochten naar keuze achter elkaar te lopen met een maximale afstand van circa 100 kilometer.

Maar eerst: op naar de start op 5 september 2015! Inschrijving is reeds geopend.

Alle inschrijvingen gaan via VVV Bedum. Ga daarvoor naar de website www.walfridusvoettocht.nl en vul het aanmeldingsformulier in.

Voor informatie: telefoon 050 3015111.

Ook voor het volgend jaar is de datum al bekend. Dat wordt 3 september 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *