4 Mijl lopers gul voor Groningen Geeft Thuis

4-mijl-groningen-geeft-thuiis-1De lopers hebben met hun deelname aan de 4 Mijl een bedrag opgehaald van maar liefst € 60.040,-. Zij konden bij hun inschrijving een donatie doen of een bijdrage geven aan een van de collectanten die op de Vismarkt aanwezig waren. Om 15.00 uur overhandigde Elske Dijkstra van de organisatie de cheque van € 60.040 aan Groningen Geeft Thuis! Dit mooie bedrag wordt gebruikt voor een nieuw, modern pand voor Het Kopland!

Elk jaar wonen 200 kinderen met hun moeder bij Het Kopland in Groningen. Kinderen zoals Norah. Zij kan niet meer thuis wonen vanwege huiselijk geweld. Met haar moeder vindt ze bij ons een veilige plek in de vrouwenopvang en werken ze aan een nieuwe toekomst.

Nieuw pand
In de bruisende Oosterparkwijk komt een nieuw modern pand. Een plek met veel ruimte om te ontwikkelen, te spelen en weer kind te zijn. Dat is heel hard nodig! Het Kopland bouwt voor Norah en al die andere kinderen.

Het Kopland kan dit niet alleen. Voor de inrichting van het gebouw is hulp nodig. Hulp van alle Groningers! Er zijn bedden nodig, koelkasten, speeltoestellen, een tienerhoek en veel meer. Voor een duurzame en prettige omgeving en een veilige toekomst!

Kijk op www.groningengeeftthuis.nl voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *