Actiedag voor het Klimaat in centrum Groningen

steden nederland, groningen, centrumVandaag, zondag 21 september, vlak voor een bepalende klimaattop bij de VN, nemen onder meer Avaaz-leden, in aanwezigheid van de Groninger wethouder Mattias Gijsbertsen, deel aan  de Actiedag voor het Klimaat die vandaag plaats vond op de Grote Markt in Groningen. Wereldleiders geloven niet dat genoeg van ons zich zorgen maken over klimaatverandering, en daarom zijn ze de uitdaging om onze planeet te redden nog steeds niet aangegaan.

Vandaag een ongekende kans om hun ongelijk te bewijzen, door meer mensen op de been te brengen voor het klimaat dan ooit tevoren. Op de Grote Markt in stad Groningen deden velen mee met een flashmob. Doel is om in korte tijd met alle deelnemers een groot groen hart te vormen op de Grote Markt en om zo via een foto aan de wereldleiders het Grote Groene Hart van Groningen te tonen.

Wethouder Mattias Gijsbertsen nam na afloop van de flashmob meer dan 1000 handtekeningen in ontvangst. Deze moeten de wereldleiders in New York bewegen een goed resultaat te behalen.

Alle foto’s: klik hier

Meer informatie: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *