Actieweek veiligheid bij ZINN Servicepunt in Selwerd

thuiszorgteam zinn-Het servicepunt Langer Thuis Wonen van ZINN organiseert van 18-22 mei een actieweek, waarin veiligheid thuis centraal staat. Deze actieweek is ervoor bedoeld om ouderen in Groningen bewust te maken van gevaren, maar ook van kansen om die gevaren te baas te blijven.

Op dinsdag 19 mei van 13.00 – 16.00 uur geeft de politie u voorlichting over de nieuwste babbeltrucs. Over diefstal uit uw rollator en over inbraak/insluiping die u zelf kunt voorkomen. Er is een timmerman aanwezig om te laten zien hoe simpel inbraakpreventie is. Thuiszorg laat zien hoe veilig men omgaat met uw huissleutel.

Op woensdag 20 mei van 13.00 – 16.00 uur laten ergotherapeuten zien hoe u met eenvoudige middelen ongelukken in huis kunt voorkomen. Thuiszorg laat zien hoe de persoonlijke alarmknop (persoonsalarmering) werkt.

Op donderdag 21 mei van 13.00 – 16.00 uur Vallen zonder letsel? Opstaan als je alleen bent? Er is een fysiotherapeut aanwezig om u te demonstreren dat dit echt kan. Thuiszorg laat zien hoe de persoonlijke alarmknop werkt. Kortingsactie op persoonsalarmering!

Alles onder het genot van een hapje en een drankje.

ZINN Servicepunt Langer Thuis 050-5852000
Hoek Elzenlaan/Eikenlaan. Tegenover zwembad De Parrel.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *