Afrit Ring Noord naar Winsum en Noorderhoogebrug afgesloten van 17 augustus tot 7 september

nederland 2015, groningen, de hoogte, noordzeebrug

De afsluiting is noodzakelijk in verband met de  reconstructie van deze afrit als onderdeel van de totale aanpak van de Noordzeebrug.

Omleidingsroute
Verkeer met bestemming Winsum en Noorderhoogebrug/Witte Lam dient dan om te rijden via de Oostelijke Ringweg en daar gebruik te maken van de afslag Beijum-Noord richting Groningerweg. Voor fietsers en voetgangers blijft de situatie ongewijzigd. De afrit was al vanwege de werkzaamheden aan de Noordzeebrug afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Nieuwe situatie
De afrit blijft nagenoeg op dezelfde plek liggen en het fietspad wordt ruim 3,5 meter breed. Als de totale werkzaamheden aan de nieuwe Noordzeebrug eind van dit jaar klaar zijn, kunnen de fietsers en voetgangers alleen aan de “Hunze-zijde”de brug oversteken. Het voetpad komt direct naast het fietspad te liggen. Aan de andere zijde van de nieuwe Noordzeebrug is geen fiets/voetgangerspad voorzien. Er komen tussen het asfalt van de afrit en het nieuw aan te leggen fietspad beton goten en een berm van gras die het regenwater verzamelt en afvoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *