Albert Heijn Paddepoel iedere zondag open

albert heijn -1Albert Heijn gaat ingaande 16 augustus 2015 iedere zondag tussen 12.00 en 17.00 uur open. Winkeliers van het winkelcentrum Paddepoel zijn van harte welkom zich daarbij aan te sluiten, maar dit is niet verplicht, laat Albert Heijn vandaag weten.De onduidelijkheid voor de klanten van Albert Heijn (de ene zondag wel open en andere zondagen dicht), de concurrentie van omliggende winkelgebieden waar supermarkten wél iedere zondag open zijn, enz. is voor Albert Heijn aanleiding geweest het bestuur van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren te verzoeken het Passagegebied van het winkelcentrum iedere zondag open te stellen.

albert heijn -3Na afweging en overleg is aan dit verzoek gehoor gegeven door, gelijk aan de laatste zondag van iedere maand, het Passagebied iedere zondag openbaar en vrij toegankelijk voor het publiek te stellen van 11.30 tot 17.30 uur.  Dit stelt Albert Heijn in de gelegenheid iedere zondag haar klanten te bedienen en Winkelcentrum Paddepoel te laten aansluiten bij de realiteit van de omgeving, de wens van de consument; zonder die te dwingen zondags de weg naar andere koopcentra te vinden.

Iedere ondernemer kan daar geheel vrijwillig op inhaken en ook alle of meer zondagen open te zijn. Een verplichting is er echter niet.

Wél blijft zoals eerder gesteld het gehele jaar 2015 de laatste koopzondag van de maand een koopzondag waar iedere ondernemer aan mee dient te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *