Anti Anti-Pieten aktie op Facebook

steden nederland, groningen, paddepoelAls protest tegen elk jaar weer dat belachelijke Anti Pieten gedoe iedereen op 5 december hun gezicht zwart maken en een selfie met de woorden “I like zwarte Piet! “op Facebook zetten.. Voor onze donkere Piet vrienden, maak dan gewoon je gezicht wit!!!! Deel en like dit evenement en nodig al je vrienden uit!!! Zal mij benieuwen….Laat je zwarte pieten, of wiite pieten gezicht zien en zet het op FB!!!! Doe het voor onze kinderen, zij zijn tenslotte onze toekomst!

3 gedachten over “Anti Anti-Pieten aktie op Facebook

 1. Ach nu heb ik een probleem, ben blanke man maar wordt snel bruin in de zon en of zonnebank, oproep; wat moet ik nu doen om niet te lijken op zwarte piet? Heb ook nog een oorringetje. Help!!!!!!

 2. Ben van mening dat we dit kinderachtig gedoe moeten stoppen,ook ben ik van mening wanneer we toegeven,dus geen zwarte meer,dat we dan toegeven ons hele leven gediscrimineerd hebben,alleen door zo’n huppelk…je uit Amerika,is dit op gang gekomen,ik dacht dat er in Amerika genoeg voor haar te doen is.

 3. Ze weten niet eens de ware geschiedenis van de knechten van Sint Nicolaas.
  Sint Nicolaas was een bisschop in het moslim land Turkije en leefde toen der tijd in Myra.
  Het christendom mocht in een moslimland niet bij daglicht beleden worden.
  Hij mocht van de moslims alleen als het donker was zijn geloof uit oefenen (daar komt het verhaal ook vandaan dat Sint ’s avonds en ’s nachts cadeautjes rondbrengt) en werd daarbij beschermd door huurlingen, Moren en Assasijnen. Deze knechten werden goed gekleed, betaald en gevoed en werden zeker niet als slaaf behandeld.
  In plaats van cadeautjes, bracht hij toen de armen voedsel en geld en dit werd niet door een schoorsteen gegooid maar bij een deur of door een openstaand raam binnen neer gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *