Bauke Mollema Tocht 2022 van start vanaf Kardinge

Vandaag, zaterdag 6 augustus, met de regenboog boven het Sportcentrum Kardinge vindt voor de 9e keer de Bauke Mollema Tocht plaats. Onder aanvoering van een van Nederlands beste profwielrenners maken de deelnemers vanuit heel Nederland kennis met het prachtige gebied in en rond Groningen waar Bauke zijn eerste meters zette op weg naar zijn succesvolle carrière. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.

Er zijn 3 afstanden van 65 km, 110 en 165 km. Bauke fietst zelf ook mee. De tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebbers. De tocht gaat door de stad Groningen en vele grote delen van de Provincie Groningen. Uiteraard wordt ook Zuidhorn niet overgeslagen, het dorp waar Bauke is opgegroeid en de basis is gelegd voor het huidige succes. Hij fietste dagelijks vanaf Zuidhorn naar zijn school in Groningen, door weer en wind.

Alle foto’s: klik hier

 Bauke zelf heeft de route uitgezet en volgens zijn zeggen door de mooiste gebieden van onze provincie Groningen. De afstanden voor vandaag zijn 65, 110 en 165 km en er is verzorging onderweg.

Jammer dat het startschot dit keer ontbrak dus even improviseren hoe de rijders van start te laten gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *