Beker uitgereikt aan de leukste winkelstraat van Nederland

groningen-centrum-folkingestraat-mooiste winkelstraat 2015-17De Folkingestraat in Groningen is door het publiek verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland. Dat heeft nlstreets.nl vanochtend bekend gemaakt. De Folkingestraat werd in korte tijd vandaag omgetoverd in een feestelijke straat waar de voorzitter van de winkeliersvereniging vanmiddag de beker in ontvangst mocht nemen.

Wethouder Van Keulen van Economische Zaken riep gisteravond op Twitter op tot een eindsprint om de Folkingestraat aan de overwinning te helpen. Dat leverde op internet nog een flink aantal extra stemmen op. “En terecht,” volgens Van Keulen, “want de ondernemers in de Folkingestraat verdienen deze titel. De Folkingestraat geeft heel goed weer waar Groningen voor staat. Een gastvrije stad waarin je verrassend en sfeervol kunt shoppen.”


Ondernemers, Marketing Groningen en de gemeente werken intensief samen om op alle koopmomenten meer te bieden dan winkelen alleen. In de Folkingestraat komt dat volgens nlstreet.nl op een mooie manier samen, waarbij winkelen in dit straatje tussen de Vismarkt en het Zuiderdiep een echte belevenis is.

Eén gedachte over “Beker uitgereikt aan de leukste winkelstraat van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *