Bernlef houdt open dag nieuwe vorm zelfstandig wonen

groningen-paddepoel-zonnelaan-bernlef-2Zorggroep Dignis en woningcorporatie De Huismeesters hebben het initiatief genomen om bestaande appartementen in Bernlef te verhuren als zelfstandige woning met veel service en veligheid. Op vrijdag 30 januari van 14.00 tot 17.00 uur zijn buurtbewoners en andere belangstellenden van harte welkom in Bernlef om kennis te maken met deze nieuwe vorm van zelfstandig wonen.

De nieuwe huurders kunnen gebruik maken van de diensten van het Bernlef-Serviceteam, zoals maaltijdbezorging, kledingservice, huishoudelijke verzorging en de klussendienst. Ook zijn er voorzieningen als een café-restaurant, de Sparwinkel, het Stip en natuurlijk de 24-uurs zorgpost van Dignis ZorgThuis. Het winkelcentrum Paddepoel en het Gezondheidscentrum Zonnelaan liggen dichtbij, als buren en er is een halte van het openbaar vervoer voor de deur. Voor degenen die een comfortabele en veilige woonomgeving zoeken wordt het hierdoor heel aantrekkelijk om in Bernlef te wonen.

Programma Open Dag

Tijdens de Open Dag zullen verschillende partijen zich presenteren:

  • De Huismeesters is aanwezig om u te informeren over het nieuwe woonconcept; op de 1e etage is een appartement ingericht als modelwoning, op deze wijze krijgt de bezoeker een goede indruk van de mogelijkheden van de mogelijkheden.
  • Het café-restaurant zal zich presenteren met een Lentekost-proeverij.
  • Het Dignis-ZorgThuis team laat u kennismaken met alle vormen van verzorging en verpleging.
  • Dignis-Thuisalarmering zal het nieuwe thuisalarmerings concept demonstreren.
  • Het Bernlef-Serviceteam geeft informatie over alle vormen van service- en dienstverlening waarvan de huurder gebruik kan maken in Bernlef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *