Bernouilli Festival een spetterend wijkfeest

steden nederland groningen, korrewijkwijk de hoogteEen heerlijke zomers dag enigszins bewolkt en iedereen van jong tot oud genoot van de festivalsfeer, met spetterend muziek, dans, en films op het Bernoulli Festival uit in de Groninger Korrewegwijk. Er was deze zaterdag veel te doen op cultureel gebied in de stad en langzaam kwam ook dit festival op gang en was organisatorJulia Sinn  trots dat alles weer  in gereedheid was om het publiek te ontvangen.

Met een optreden van het  Jasmijnkoor ging het festival van start  en we hebben Ad Dance en  Rico Sloover met dochter mogen zien optreden. Verder waren de kunstenaars Ivonne Moorlag, Evelien Bernabela, Dineke Oosting, Joost Doornik en Jeanet Metselaar aanwezig voor allerlei workshops en verzorgde Arjan Verschoor ouderwets foto’s maken. Bij Muziekschool Bass Muziek bieden ze muzieklessen aan voor gitaar, basgitaar, drums, contrabas, saxofoon, zang, keyboard, piano. OogTV presendeerde een film, Bernouilli Artics die binnenkort ook op OogTV te zien zal zijn.

Alle foto’s van de start van dit festival: klik hier

Met een prachtige artistenbus en met dank aan de vrijwillligers van de vrijwilligerstuin verlieten we dit festival  waar velen weer van hebben mogen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *