Bizar ongeval op de Rijksstraatweg in Haren

S0028093-bewerktEen vrouw had met haar auto op de kruising Rijksstraatweg met de Dilgtweg in Haren al een aanrijding gehad met een andere auto. Zij reed vervolgens door na de aanrijding zonder ter plekke haar identiteit achter te laten. 
Enkele honderden meters verderop (ter hoogte van de Hortus) botste de Harense opnieuw tegen een voor haar rijdende auto. Door deze aanrijding belandde de auto van de 78-jarige op de zijkant.
Daarna botste zij op de rijbaan voor het tegemoet komende verkeer frontaal tegen een personenauto, die bestuurd werd door een man.

De vrouw werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De mannelijke bestuurder, in de tegemoetkomende auto, raakte licht gewond. Ook hij werd voor verder medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De rijbaan van de Rijksstraatweg werd afgesloten tussen de Dilgtweg en de Botanicuslaan. Het verkeer wordt via de Molenweg, Kerklaan en Esserweg omgeleid. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van beide ongevallen. Verkeersongevallenanalyse maakt een analyse van het ongeval.

Foto’s: Groningermedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *