Breakfast is served na romantische Valentijnsovernachting in het Groninger Museum

Een Valentijnsdag om nooit te vergeten voor Geert-Jan Korthuis uit Groningen en zijn geliefde Maaike: zij brachten samen de nacht door in het Groninger Museum en werden vanmorgen getrakteerd op een breakfast na heerlijk te hebben geslapen lezen we op twitter. Het is voor het eerst dat een bezoeker gedurende de nachtelijke uren in het museum verblijft. De prijs is door het museum beschikbaar gesteld voor de winnaar van de fotowedstrijd Ook Romantiek, die begin december is gehouden.

De avond begint met een rondleiding door de tentoonstelling De Romantiek in het Noorden. Ikea Groningen stelt een heerlijk bed aan het koppel beschikbaar. Bos & Bos Catering serveert een feestelijk glaasje bubbels bij binnenkomst en op donderdagochtend een romantisch ontbijt op bed.

Tentoonstelling
De fotowedstrijd Ook Romantiek is georganiseerd naar aanleiding van de tentoonstelling De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner die nu in het museum te zien is. Sinds de opening in december is deze al door ruim 40.000 mensen bezocht.

Foto’s: Geert van Duinen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *