Bruggetje Park Selwerd na lang klagen eindelijk vervangen?

Als het om bruggen gaat in Groningen dan berg je je maar. Nog steeds zijn bewoners verbolgen over het uitblijven van het antwoord over de Paddepoelsterbrug. Om de gemeente Groningen actief te krijgen over de problemen van het bruggetje in Park Selwerd nabij de Morgensterlaan bleek dit een hele opgave. Er is veel over geklaagd want een oversteek met rollator of scootmobiel en onze honden, we geven u het te doen. Zoals op de afbeelding is te zien zijn vele delen van planken al tijden weg en bleef een oplossing uit.

Eindelijk zien we een aanvraag omgevingsvergunning: benadering Morgensterlaan 140, 9742 CN Groningen – vervangen brug, voorbij komen. De overheidssites zijn weer eens duidelijk want verdere detailinfo is over de vervanging is niet te vinden. Nu maar hopen dat er snel actie volgt of zijn bewoners van Groningen de gemeente tot last! Samen maken we Groningen!

3 gedachten over “Bruggetje Park Selwerd na lang klagen eindelijk vervangen?

  1. Het is een toegangs brug voor het park waar heerlijk gewandeld kan worden. Helaas komen er ook fietsers brommers ook over deze brug. Als je er wat van zegt 😡. Graag vraag ik ook hier aandacht zodat wandelaars scootmobielers ongehinderd hier kunnen toeven.

    • De fietsers zijn als ongedierte, ze trekken zich van God nog gebod iets aan en aangezien de gemeente deze groep geen strobreed in de weg legt zijn wij als voetgangers aan ons lot overgelaten.
      Zelfs op de voetpaden in het park word je van de sokken gereden en zeg je er iets van krijg je sowieso een grote bek maar loop je ook het risico op klappen.

      Ik ken een oudere vrouw die een gebroken neus is geslagen toen ze een fietser op zijn gedrag aansprak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *