Eindelijk GROEN op de Grote Markt in Groningen

Door de aangescherpte coronamaatregelen een sterk afgeslankte vorm van de proeftuin op de Grote Mark. Tijdens deze proeftuin wilde de gemeente Groningen vandaag en morgen donderdag 15 oktober onder andere een zogenaamde ‘gemengde zone’ testen en mogelijkheden creëren voor zitten, groen en spelen. Helaas heeft de gemeente vanwege de ernst van het coronavirus  hiervan af te zien.

Wat wel blijft is dat tijdens deze twee dagen op het plein grote informatieborden over de plannen voor de Grote Markt komen te staan, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Dit betekent onder andere dat alle panelen op grote afstand van elkaar worden geplaatst. De inmiddels geplaatste tijdelijke bomen blijven voorlopig ook op de Grote Markt staan.

Alle foto’s van onder meer het centrum van Groningen: klik hier 

Op jouwgrotemarkt.groningen.nl is alle informatie over de plannen voor de Grote Markt en het onlangs gepresenteerde eerste schetsontwerp online te bekijken. Op deze website kunnen geïnteresseerde burgers meepraten over de eerste ideeën en schetsen voor de Grote Markt. Participeren doen we nu dus vooral online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *