Buschauffeur mishandeld bij de P&R Hoogkerk

transferium hoogkerk-1Een 53-jarige buschauffeur is vrijdagmorgen bij de P&R in Hoogkerk geslagen door een jeugdige passagier. De chauffeur werd door andere passagiers ontzet. De politie is op zoek naar getuigen.

De chauffeur reed op buslijn 4 van Roden naar de stad-Groninger wijk Beijum en stopte omstreeks kwart over acht bij de P&R in Hoogkerk. Bij de halte werd een van de passagiers door hem erop aangesproken dat de reisduur van zijn kaartje was verlopen. De jongen bedreigde de chauffeur toen hij uiteindelijk te horen kreeg dat hij de bus uitmoest en sloeg hem tegen de grond. Andere passagiers schoten de chauffeur te hulp en trokken de jongen van hem af. De verdachte verdween vervolgens. De vermoedelijke dader, een 16-jarige inwoner van Hoogezand, werd een klein half uur later door de politie op de Peizerweg in Groningen aangehouden. De buschauffeur hield schaafplekken en een pijnlijk jukbeen aan de mishandeling over.

De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling. Er kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 0900-8844 of via het contactformulier op Politie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *