CasPoMorhuis verrast UMCG Beatrixoord

Afgelopen vrijdag 2 november gingen de gastdames van het handwerkclubje van het CasPoMor huiskamer, Roelie Drenth en Tiny Noeken, op weg naar een voor de redactie bekend adres. Een adres met vele positieve herinneringen; De Beatrix Berekliniek.

 

De afgelopen periode had het handwerkclubje van het CasPoMorhuis heel wat afgebreid en gehaakt. Er werd een braderie gehouden en met steun van de huismeester van Lefier zijn de gehaakte en gebreide spulletjes allemaal verkocht.

De opbrengst van deze actie, € 526,00 werd op vrijdag 2 november overhandigd aan het UMCG Beatrix Kinderziekhuis van het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Hoofd Pedagogische Zorg, Mirjam van Gent. Het bezoek was aangekondigd en de gastdames van het handwerkclubje uit de Groninger wijk Paddepoel werden hartelijk welkom geheten en werden rondgeleid in één van de mooiste Kinderziekenhuizen die ons land kent. Een indrukwekkende rondleiding met vele facetten. De verzorging, de high tech, kortom je bent op het hoogste adres waar kinderen centraal staan.

 

Toen werd het geld overhandigd en  onder het genot van een heerlijk kopje koffie vertelde Mirjam van Gent hoe blij het Beatrix kinderziekenhuis is met deze giften . Roelie Drenth had nog wat knuffels gebreid voor de kinderen en daar werd door Mirjam nog even spontaan mee geposeerd . Een poosje later werd er afscheid genomen en gingen de dames met een heel voldaan gevoel huiswaarts.

De foto’s zijn genomen door Aly Wieringa.

 

 

 

2 gedachten over “CasPoMorhuis verrast UMCG Beatrixoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *