Cream Crackers A toernooi een visite meer dan waard

GLTV Cream Crackers is op zoek naar een vermogende sjeik of Russische olie- en gasmiljardair om de status van het eigen A-toernooi op te krikken. Nu behoort het jaarlijkse evenement van Cream nog tot de categorie 1 ster, het laagste A-niveau. In Nederland. Om bijvoorbeeld een 4-sterren toernooi te organiseren als het Dr. Van Leeuwen-toernooi in Emmen is een ferme buidel met eurootjes nodig. Als de hoop wordt omgezet in realiteit kan Cream eindelijk big girls en boys verwelkomen. Dat zou een mooi visitekaartje zijn voor Stad en Ommeland. Immers, de mooiste stad en provincie van ons land lopen achteraan in de stoet wat betreft het organiseren van aantrekkelijke sportevenementen.

Niettemin was het A-toernooi met 1-ster een visite meer dan waard. En er waren zowaar ook Groningse successen. Supertalent Jasmijn Grimbrere van toevallig Cream, reikte tot de finale. In een match van bijna 2 uur moest zij tenslotte buigen voor de als nummer 1 geplaatste Liv Geurts uit het Brabantse Uden: 6-4, 7-6. En dubbel Gronings succes was er in de dubbels. Jasmijn Grimbrere won met Fleur Eggink aan haar zijde van het favoriete duo Liv Geurts&Kristel van der Heijden: 6-4, 7-6. Jarno Jans, ook van Cream, pakte de winst met Robin Grit ten koste van Rutger Bak&Boas Deden: 6-2, 6-3.

Alle foto’s: klik hier 

Ruim 50 deelnemers kende het A-toernooi. Ruim 300 deelnemers had het Stadjershal Cream Crackers Open de afgelopen 8 dagen, Wedstrijdleider Erwin van Dijk en de zijnen waren in hun nopjes over het verloop van hun toernooi en dankten de weergoden voor hun support. Nu nog die sjeik of olie- en gasmiljardair. Dan is het helemaal top.

Bron: Jan van der Veen – Sport in Stad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *