Culturele avond Bao Trieu in teken van 35-jarig jubileum

groningen-paddepoel-spicastraat-bao trieu-35 jarig jubileum-6Gisteravond, 1 november, een culturele avond bij sportschool Bao Trieu aan de Spicastraat in Paddepoel in het teken van het 35 jarig bestaan. Deze dag is de datum waarop Earl Blijd Kung Fu / Wushu begon te trainen bij Sifi Trieu Trung La. Vandaag staat in het teken van de vechtsporten workshops.

We werden meegenomen terug in de tijd met beelden van demonstraties in Essen en Parijs. Patrick Sanches, alias DJ Fonkymonky, bracht muziek ten gehore die hij speciaal voor deze avond had samengesteld.

Alle foto’s van de avond: klik hier

Naast enkele gevechtsdemonstraties een aantal bijzondere optredens van Feel Your Moves, de danscrew uit Assen en een drumstel optreden met veel koebellen. Heel bijzonder een optreden van Ying Zou die al 15 jaar het Chinese instrument Pipa bespeeld. Zij bracht het bekende Chinese klassieke muziekstuk “Hindeerlaag van Tien Kanten” ten gehore, een stuk wat de felle strijd tussen twee legers Chu en Han in Gaixia in het jaar 202 voor Christus beschrijft.

De avond werd afgesloten met de traditionele leeuwendans.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *