Derde schoolzwemkampioenschappen TriVia groot succes

groningen-selwerd-de parrel-schoolzwemkampioenschappen 2013-21Vandaag, 20 maart 2013,  organiseerde Groninger Zwemvereniging TriVia  in samenwerking met de gemeente Groningen voor de derde keer de schoolzwemkampioenschappen in zwembad De Parrel in de Groninger wijk Selwerd. Leerlingen uit groep 3 tot en met 8 van diverse basisscholen in de stad Groningen namen deel aan deze kampioenschappen te nemen.  De wedstrijden waren van 12.00 uur  tot 17.00 uur. Alle foto’s: klik hier

 

Elk team bestond uit 6 leerlingen en een reserve, waarvan 2  uit de onderbouw (groep 3 en 4), 2 uit de middenbouw (groep 5 en 6) en 2 uit de bovenbouw (groep 7 en 8). Het programma van deze middag tussen 12:00 en 17:00 uur werd afgewerkt bestond uit een aantal individuele nummers en een aantal team-estafettes. De prestaties van alle teamleden bij elkaar opgeteld levert de uiteindelijke winnaar op. De onderstaande onderdelen werden afgewerkt.

– 6 x 25 meter vrije slag estafette (hele team)
– 50 meter vrije slag door 2 leerlingen uit de bovenbouw
– 25 meter vrije slag door 2 leerlingen uit de middenbouw
– 25 meter vrije slag door 2 leerlingen uit de onderbouw
– 50 meter rugslag door 2 leerlingen uit de bovenbouw
– 25 meter rugslag door 2 leerlingen uit de middenbouw
– 25 meter rugslag door 2 leerlingen uit de onderbouw
– ludieke actie
De deelnemende scholen waren, OBS Joseph Haydn, OBS de Feniks, Dalton Bisschop Bekkersschool, OBS Karrepad, OBS de Pendinghe, Brederoschool, CBS de Heerstee.

De uitslag van deze kampioenschappen leest u in het april nummer van wijkkrant
Nummer 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.