Emile Roemer trapt SP-verkiezingscampagne stad af

politiek, verkiezingscampagne spSocialisten onthullen gigantisch strijdmiddel voor SOLIDARITEIT op stadsbalkon

Vandaag, 26 februari was het Emile Roemer die samen met SP-lijsttrekker Jimmy Dijk de Groningse campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aftrapte. De socialisten onthulden deze middag gezamenlijk een gigantisch strijdmiddel voor SOLIDARITEIT op het stadsbalkon. Het strijdmiddel moet de komende weken tijdens de campagne de Stadjers duidelijk maken waar het deze verkiezingen om gaat en zult u op diverse plekken in de stad tegenkomen.

Rond twee uur verrichtte Emile Roemer op het stationsplein in Groningen de campagneaftrap en onthulde hij het twee meter hoge en zestien meter brede strijdmiddel van de Groningse SP, SOLIDARITEIT.  Ook ging hij in gesprek met werknemers van WerkPro over het werk dat zij doen in de fietsenkelder onder het stadsbalkon. “De SP vindt het een vorm van solidariteit om dit soort zinvol en nuttig werk te behouden in onze stad”, aldus SP-lijsttrekker Jimmy Dijk. Alle foto’s van deze middag: klik hier

 

Gemeenten krijgen veel nieuwe sociale taken rondom de toeleiding naar werk, zorg en de jeugdzorg. Volgens de SP wordt dat góed doen de belangrijkste opgave voor Groningen in de komende jaren. Daarom wil de SP de gesubsidieerde banen die er zijn ook na 1 januari 2015 behouden. Daarnaast krijgt de gemeente geld om mensen aan het werk te helpen. Volgens de SP moet dit ingezet worden om mensen vooruit te helpen die erg moeilijk een reguliere betaalde baan kunnen vinden.

politiek, verkiezingscampagne sp

 

De voorman van de SP hoopt dat de SP het verschil in Groningen, een stad en provincie waar veel werk aan de winkel is, het verschil gaat maken als het gaat om werkgelegenheid, zorg, de gaswinning en de gevolgen hiervan.

Eén gedachte over “Emile Roemer trapt SP-verkiezingscampagne stad af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *