Eten met een lach bij NOVO aan de Zonnelaan

groningen-paddepoel-zonnelaan-novo inbrengwinkel-2Op 5 juni een evenement in restaurant van NOVO aan de Zonnelaan in Paddepoel; ‘Eten met een lach’.

Deze datum valt in de Prokkelweek. Een prokkel betekend een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking. Deze week staat in het thema van ‘Voeding en Beweging’.  

Het evenement houd in dat mensen met een verstandelijke beperking één avond een restaurant zullen leiden. Zij gaan onder begeleiding koken en bedienen. Hiermee zullen zij de gasten vermaken en verzorgen en een onvergetelijk leuke avond laten meemaken.

Met dit evenement willen, studenten van de Hanzehogeschool, geld ophalen voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten. Door middel van een leuke dag voor mensen met een verstandelijke beperking willen zij dit doel bereiken. Ook willen de studenten meer bekendheid creëren voor NOVO Groningen.

De aanvang van het diner is om 18:30 op locatie Zonnelaan 30-20 te Groningen.

Voor de 25 euro die u betaald krijgt u een voorgerecht, 2 rondes hoofdgerechten, een nagerecht en koffie of thee. Voor frisdrank, wijn of bier moet u echter apart betalen. Gelieve dus nog contant geld mee te nemen om deze te kunnen afrekenen.

Voor meer informatie: open externe site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *