Fair Trademarkt studenten Hanzehogeschool langzaam op gang

groningen-centrum-munnikeholm-hanzehogeschool-fair trade-6Fair Trade is Fair Trade! en dat was te zien vanmorgen in het Cultureel studentencentrum USVA aan de Munnekeholm 10 in het centrum van Groningen. Zo’n kleine veertig studententeams van de Hanzehogeschool die voor een “onmogelijke opdracht” geplaatst worden. Ondanks de regen, en Prinsjesdag, kwam het bezoek aan de Fair Trade markt langzaam om gang.

Het streef bedrag van deze studentengroep is om € 1000 euro te realiseren voor het goede Fair Trade doel, Max Havelaar. De studenten wisten een aantal goede initiatieven mee te krijgen om het doel te realiseren. Zo waren onder meer de Wereldwinkel en verschillende stichtingen aanwezig zoals Eboo in Kenia en Victoria Hope  waar we later op terugkomen.

Wilt u  ook uw steentje bijdragen? Vandaag, dinsdag 17 september, tussen 11:00 – 15:00 naar Studentencentrum USVA, Munnekeholm 10, te Groningen.

Andere teams moeten bijvoorbeeld een stervoetballer interviewen of op de middenstip van de Arena is mogelijk maken wat voor onmogelijk gehouden wordt. Duidelijk is, geloof in je zelf en het gaat ze allen zeker lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *