FC Groningen bezorgt bezoekers winkelcentrum Paddepoel een onvergetelijke middag

nederland 2016, groningen, paddepoel, winkelcentrum, fc groningen meet and greet

Het grootst overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel, ontving vanmiddag de selectie van FC Groningen. Een meet and greet middag. Bij ontvangst gingen de spelers eerst aan de lunch, tevens de gelegenheid het middagprogramma even door te nemen. De jeugdteams van Lycurgus, Oranje Nassau en SUS Rhede uit Duitsland waren de eerste die met de spelers om de foto mochten. Een beloning voor de verdienste van het spelen van diverse partijtjes op het binnenplein van het winkelcentrum. Buiten stond een grote menigte te wachten om de spelers te mogen ontmoeten. De spelers verdeelden zich over het winkelcentrum waar zij deelnamen aan de vele activiteiten waaronder stropdasschieten, balanceren op de Halfords FC Groningen fiets, gatschieten, tafelvoetbal etc. Voor velen de gelegenheid om een handtekening te verkrijgen en even met de favoriete speler op de foto.

De foto’s worden z.s.m. of de facebook (like deze pagina dan blijft u op de hoogte) pagina van het winkelcentrum geplaatst waar u ze kunt downloaden: klik hier

Alle foto’s van vandaag: klik hier

Rond half vijf vond de uitreiking plaats van de spaarkaarten actie. Tien leuke prijzen die beschikbaar waren gesteld door diverse ondernemers van het winkelcentrum waaronder een collect item; de laatste fcgroningen fiets, beschikbaar gesteld door Halfords.

De hoofdprijs, een reisje EuroDisney van D-Reizen is gewonnen door dhr. Schut van de Zonnelaan in Paddepoel. Hij wordt verzocht contact op te nemen met Jamin op het winkelcentrum voor het maken van een afspraak om de prijs in ontvangst te nemen.

nederland 2016, groningen, paddepoel, winkelcentrum, fc groningen meet and greet

U leest het goed, inmiddels wordt Noord Duitsland betrokken bij activiteiten op het winkelcentrum. Een centrum met meer dan tachtig winkels, anderhalf uur gratis parkeren en maandelijks leuke activiteiten. Vandaag een heel bijzondere dag met veel bezoekers, allen op jacht naar een aandenken van onze trots; FC Groningen. Alle mensen van FC Groningen bedankt op de wijze waarop u zich aan het publiek presenteerde die voor velen een onvergetelijk middag is geworden.

Het tafelvoetbalspel met de handtekeningen zal volgende week zaterdag worden verkocht aan de hoogste bieders. De opbrengst gaat naar het goede doel, Samen Sterk, daarover later meer.

nederland 2016, groningen, paddepoel, winkelcentrum, fc groningen meet and greet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.