Fietser aangereden Eikenlaan

steden nederland, groningen, selwerdZojuist heeft een ongeval plaatsgevonden op de Eikenlaan in Selwerd, de gevaarlijke oversteek van de SlimmeRoute. Een fietser is aangereden en middels de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  Diverse keren hebben wij bericht dat de oversteken van de SlimmeRoute onveilig zijn en waar maatregelen tot op heden zijn uitgebleven.

3 gedachten over “Fietser aangereden Eikenlaan

  1. Het is geen gevaarlijke oversteek plek. Het is duidelijk dat je als fietser geen voorrang hebt. Als je voorrang neemt is het wel meteen raak natuurlijk. Wanneer een wandelaar de “slimme route” wil doorkruizen wordt die ook direct omver gereden. Dus die “slimme route” is helemaal niet zo slim.

  2. Helaas kennen weinig fietsers de verkeersregels, rijdt de hele dagen door de stad en kom het echt om de paar minuten tegen, weinig fietsers houden zich aan de regels, dat is mede door de wetgever, de fietser is zelden verantwoordelijk en de automobilist draait voor de schade op, dus veel fietsers maken dankbaar misbruik van die regels..
    Ook op deze plek heb ik al regelmatig een bijna ongeval gehad omdat ze gewoon doorrijden en denken de auto stopt wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *