Flinders Café in het Noorderplantsoen

noorderplantsoen - paviljoen-1Flinders Cafe gaat haar deuren openen in het mooie Noorden. Op een prachtige plek, in het Groningse Noorderplantsoen.

Medio april zal het gerenommeerde restaurant Jantje Zag Eens Pruimen Hangen na 19 jaar het stokje worden overdragen aan Flinders Cafe en kan elke Groninger er niet alleen ‘s avonds dineren, maar ook overdag ontbijten, lunchen, koffie drinken en borrelen.

Net als in Amsterdam wordt het een bruisende plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook ouders met kinderen. Zo komen er speciale faciliteiten zoals een verschoontafel, flessenverwarmer, kinderkaart, kinderstoelen, kleine speelgoedkast en gratis luiers. Maar Flinders Cafe is er net zo goed voor anderen. Voor gasten die met een Latte Macchiato willen internetten (gratis wifi) of een glas wijn willen drinken met een krant of tijdschrift. Voor studenten die in de middag nog willen ontbijten. Voor designliefhebbers die het meubilair dat ze zien ook kunnen kopen. En natuurlijk voor gasten die gewoon heel lekker willen eten.

Bron: Finders cafe

Eén gedachte over “Flinders Café in het Noorderplantsoen

  1. Het zou mooi zijn als dat reclame/ info board op de voorgrond links verwdijnt. Als ik me goed herinner heeft het niets met het restaurant te maken en vervuilt de prachtige architectuur. Iets wat ik bij R.O. wel vaker zie, prullebakken, infozuilen en reclamebetonblokken “reel socialistisch” neerplompen in de stad. Geen enkel verstand/ benul van geschiedenis, architectuur en ruimtelijke werking hebben ze daar denk ik soms. Groningen kan zich best een betere planoloog/ openbare ruimte indeler permiteren. Veel succes met de uitspanning trouwens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *