FreeSunday 1e Paasdag bij Tuin in de Stad

steden nederland, groningen, kostverlorenZondag schijnt de zon en zondag is de eerste van een reeks FreeSundays op Tuinindestad. In samenwerking met het FreeCafe een knusse dag vol verrassende activiteit. Kijken, meedoen of bij weg lopen; alles mag.

Programma: (gratis) workshops van 13.00 tot 17.00 u, (gratis) eten en drinken van 14.00 tot 19.30 uur.
Op de FreeSunday laat Tuin in de Stad zien dat we nog steeds leven in een wereld van overvloed. En dus is er gratis eten, voedsel dat anders zou worden weggegooid of doorgedraaid. Zin om te helpen koken? Dat kan al vanaf 12.00 uur. Maar goed, FreeCafe is er elke woensdag en zondag, dus wat is er nog meer?

Dit: Eisso komt goochelen, en Eisso geeft (later die middag) ook een poëzie workshop. Shanti legt de tarotkaarten in haar eigen magisch omgebouwde onderkomen. Samen met Karl leer je bloemen vouwen van chipszakken; recyclekunst. Rachel leert je mirror mosaic (op zijn Engels) en Vivian doet voor hoe je eierwarmers breit, warm voor het ei, warm voor thuis, bij het paasontbijt (breipennen mee, dan hebben we in ieder geval genoeg).
Alle activiteiten zijn binnen, waar het gezellig en warm is. Wordt het onverwacht echt stralend weer dan duiken we de tuin natuurlijk in.

We missen nog muziek, laat men weten. Dus als iemand een gitaar of viool heeft liggen neem maar mee. Complete koren zijn spontaan ook welkom.

We beginnen voorzichtig, dit is de eerste van een reeks FreeSundays, die we samen met jullie willen vieren. Elke laatste zondag van de maand. Kom dus lekker buurten, vergeet oma niet en neem vooral ook je kinderen mee (speelruimte genoeg). Ben je eenzaam en alleen, kom dan vooral ook. FreeSunday is er voor iedereen, in elk humeur. Niks hoeft, (bijna) alles mag.

NB op tweede PaasDag is Tuinindestad ook open, van 14.00 tot 17.00. Mag iedereen ook weer komen buurten, breien en in de kas en winkel neuzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.