Gelco Paddepoel de mooiste uitstraling

groningen-paddepoel-winkelcentrum-gelco-2Er zijn een paar winkels die er uitspringen als het om uitstraling gaat op het grootste overdekte winkelcentrum van Paddepoel. Eén daarvan is Gelco kleding. Gisteren spraken een aantal vaste klanten ons aan met de vraag hier eens aandacht aan te geven. Dus even in gesprek met de store manager Constance Uijterwijk. Zij verteld ons dat op 13 maart a.s. het tweejarig jubileum wordt gevierd.

Als nieuweling op het winkelcentrum zijn we trots om te constateren dat onze vaste klantenkring zich voortdurend uitbreid. De modeshows op het centrum waar ook onze collectie gedragen werd, is voor de kledingwinkels een mooie aanvulling. Elke vier weken hebben we een nieuw thema met een nieuwe collectie. Deze weken is het thema Juicy Spring. Een nieuwe vrouwelijke, sportieve look met vrolijke kleuren.

groningen-paddepoel-winkelcentrum-gelco-1Onder het genot van een kopje koffie in dit mooie onderkomen geven zij graag vrijblijvend advies voor modebewuste vrouwen vanaf 35 jaar. Leuke bijkomstigheid; op dit moment nog leuke aanbiedingen in Sale! Alles over Gelco mode: klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *