Gerenoveerd sportpark Corpus den Hoorn geopend

groningen-corpus den hoorn-fc groningen-1“Topsport en breedtesport gaan hand in hand op vernieuwd sportpark”

De renovatie van het sportpark is afgerond. Sinds maart 2014 is er hard gewerkt aan de herstructurering van Sportpark Corpus den Hoorn. Mede door de komst van FC Groningen heeft het sportpark een ware make-over ondergaan en is vanavond, 27 oktober, feestelijk gevierd.

Zo hebben bestaande kunstgrasvelden een nieuwe toplaag gekregen. Is er een combiveld kunstgras voetbal/rugby én een combiveld voetbal/american football gekomen en een extra kunstgrasveld geschikt voor voetbal. De wielerbaan heeft een nieuwe toplaag gekregen en er zijn nieuwe kleedkamers geplaatst. Daarnaast is er een extra entree op het sportpark gecreëerd met een brug over de wielerbaan. Als laatste zijn er drie nieuwe medigras voetbalvelden bij gekomen, exclusief voor FC Groningen. Hiermee is de langgekoesterde wens van FC Groningen uitgekomen om alle teams op één trainingslocatie onder te brengen.

Nadat de vernieuwde entree werd onthuld door wethouder Paul de Rook en FC Groningen directeur Hans Nijland, verzorgden zij  de aftrap bij de voetbalwedstrijd FC Groningen Beloften tegen GRC Groningen (1ste helft) / Groen Geel (2de helft).

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke sportaccommodaties op: www.sport050.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.