Getuigen gezocht ongeval Eikenlaan kruising Berkenlaan

steden nederland, groningen, selwerd

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat zaterdagmiddag rond 17.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Eikenlaan, kruising met de Berkenlaan in Groningen.

Hierbij raakte het voertuig van een 44-jarige man uit Groningen beschadigd. Deze bestuurder reed over de Eikenlaan in de richting van de Zonnelaan. Een 52-jarige man uit Groningen reed over de Eikenlaan in de richting van de Bedumerweg.

Deze bestuurder wilde linksaf de Berkenlaan inslaan. Hij moest wachten voor de 44-jarige man die uit tegengestelde richting kwam. Achter de 52-jarige man reed een motorrijder. Deze reed erg hard achterop hem en kon niet meer op tijd remmen. De motorrijder botste uiteindelijk tegen de 44-jarige man, die uit tegengestelde richting kwam. Hierdoor kwam de motorrijder ten val. Een getuige zou de aanrijding hebben gefilmd en zou bedreigd zijn door de motorrijder. De motorfiets is achtergebleven op de plaats van het ongeval. De verdachte is op een bromfiets (die door een bekende naar de plaats van het ongeval werd gebracht). Beiden hebben de plaats van het ongeval verlaten. Rond 17.30 uur meldde een gewonde motorrijder zich op het politiebureau aan de Rademarkt. Het zou gaan om de motorrijder die kort daarvoor betrokken was bij de aanrijding. De man, een 23-jarige Groninger, die gewond was, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn letsel is nog onbekend. Bij nader onderzoek blijkt deze verdachte geen rijbewijs te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Getuigen van de aanrijding, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Eén gedachte over “Getuigen gezocht ongeval Eikenlaan kruising Berkenlaan

  1. Ongeval was te verwachten, de Eikenlaan en de Zonnelaan worden door motorrijders gebruikt als racebaan en wat doet de politie? Die houden fietscontroles met hun motoren!!! Snapt u het nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *