Groningen opent Stottercafé in koffiehuis Coffee-Break

groningen-centrum-gedempte zuiderdiep-stottercafeIn Groningen wordt op 11 april een Stottercafé geopent in navolging van Rotterdam, Gent en Antwerpen, waar het stottercafé is het al langer een succes is.  In koffiehuis Coffee-Break aan het Gedempte Zuiderdiep kunnen mensen die stotteren elkaar in een gemoedelijke setting ontmoeten. Dat meldt Stotteraars.nl.

In Stottercafé Groningen kunnen bijvoorbeeld ook middelbare scholieren uit de bovenbouw, mbo- en hbo-studenten en universitaire studenten gezellig bijkletsen en ervaringen delen.

Jaarlijks organiseert Stottercafé Groningen vijf à zes thema-avonden. Elke avond valt er iets anders te beleven, zoals een pubquiz, lezing of discussie.

Stottercafé Groningen is een initiatief van Laurens van der Heide (ervaringsdeskundige), Marlies Tonnis (logopedist-stottertherapeut) en Joeri van Ormondt (ervaringsdeskundige en aankomend logopedist). Het bijzondere café wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes.

Op 11 april is Stottercafé Groningen vanaf 20.00 uur geopend. Om 20.30 uur begint de pubquiz. Iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet vereist. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.Stottercafé Groningen vindt u ook op Facebook.

Bron: Nationaal Onderwijs Gids
Foto: Google Streetview

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *